Deprem bölgesinde madencilerin mücadelesi sürüyor

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman’da arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçileriyle bir araya gelerek destek verdi.

11.02.2023-11:52 - (Son Güncelleme: 11.02.2023-17:54) Deprem bölgesinde madencilerin mücadelesi sürüyor

Genel Başkan Yeşil, "Arkadaşlarımız çok zor şartlarda zamanla yarışarak vatandaşlarımızın hayatlarını kurtarmak için cansiperane mücadele ediyor. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah işlerinde kolaylıklar versin." İfadelerini kullandı.

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarını büyük bir çabayla sürdüren binlerce maden işçisi, canla başla bir canlıyı enkazdan kurtarmak için mücadele ediyor. Kurtardıkları depremzedelerle Türkiye’nin guru olan madencileri ziyaret ederek destek veren GMİS Genel Başkan Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman’da madencileri ziyaret etti. Diğer illerdeki maden işçilerini de ziyaret edecek olan GMİS Yönetim Kurulu, TTK ve MTA işçilerine gösterdikleri dayanışma nedeniyle teşekkür etti.

Madenciler sahada

Tüm madencilerimiz mücadele veriyor

Maden işçilerinin zamanlar yarışarak depremzedeleri kurtarmaya çalıştığını belirten Yeşil "Afet bölgesindeyiz. GMİS yönetim kurulu olarak madenci kardeşlerimi çalıştıkları alanda ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımız çok zor şartlarda zamanla yarışarak vatandaşlarımızın hayatlarını kurtarmak için cansiperane mücadele ediyor. Madenci kardeşlerimiz bütün deprem bölgelerinde ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gördüğünüz gibi sahadalar. Bir vatandaşımızı daha enkazın altından canlı çıkarmak içi mücadele veriyor. Ben tüm madenci kardeşlerimize, emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Görünmez kahramanlarımız madencilerimiz deprem bölgelerinde çok güzel işler yapıyorlar. Mucizelere tanık oluyoruz. 102 saatin ardından madenci kardeşlerimiz bir vatandaşımızı daha göçük altından aldı. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah işlerinde kolaylıklar versin." İfadeleri kullandı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal