17.01.2022-16:32 (Son Güncelleme:17.01.2022-16:32)


1

Galatasaray'ın transferi için bir süredir büyük bir uğraş verdiği Rumen oyuncu Dennis Man'in menajeri oyuncusuna Süper Lig'den bir takımın daha talip olduğunu açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında ve yeni başlayan devre arasındaki transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük bir çaba gösterdiği 23 yaşındaki Rumen oyuncu Dennis Man'in transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.



3

İtalyan ekibi Parma ile bir süredir görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi Dennis Man için istenen bonservis ücretinde bir türlü Parma yetkilileri ile anlaşma sağlayamadı.



4

Dennis Man'i sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi 7 milyon euroluk bir bonservis ücreti ekletmek isterken Parma kulübü minimum 10 milyon euroluk bir bonservis ücreti beklediğini aktarmıştı.



5

Galatasaray ve Parma arasında Dennis Man transferi için görüşmeler tüm hızıyla devam ederken Rumen oyuncunun menajeri Giovanni Becali, Dennis Man'e Türkiye'den başka bir büyük kulübün daha talip olduğunu söylediği açıklamalarıyla gündeme adeta bomba gibi düşerek transferdeki pazarlıkları kızıştırdı.



6

23 yaşındaki Rumen oyuncu Dennis Man'in menajeri Gioavanni Becali, oyuncusu hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



7

Giovanni Becali : Dennis Man, yaz aylarında Galatasaray tarafından isteniyordu. Fatih Terim de bunu doğrulamıştı. Ancak Parma, bu transferden 11 milyon dolar gelir beklediğini söyledi. Sampdoria, Man'ı istiyor ama maaşının tamamını ödemek istemiyor. Müzakereler vardı ancak Sampdoria, maaşının yarısını ödemek istedi.



8

Gioavanni Becali : Türkiye'den bir talibi daha var. Galatasaray'dan başka bir büyük takım daha... Yine Fransa'dan da bir talibi var. Türkiye'deki takıma giderse yine satın alma opsiyonlu bir kiralama olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR