Denizlispor'da Hakan Kutlu İstifa Etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu görevinden istifa etti.

18.04.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 18.04.2021-16:38) Denizlispor'da Hakan Kutlu İstifa Etti

Yukatel Denizlispor'da Teknik Direktör Yalçın Koşuvakan'ın ardından yeşil siyahlılarda göreve gelen Teknik Direktör Hakan Kutlu, 13 lig karşılaşmasında takımın başında görev alırken, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı.

Spor Toto Süper Lig'de son 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Yukatel Denizlispor, ligde son 7 hafta kala 26 puanla son sırada yer alıyor.

Küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Yukatel Denizlispor'un kalan maçlarda mutlak galibiyete ihtiyacı bulunmakta.

HAKAN KUTLU'NUN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Kutlu son olarak geçtiğimiz sezon Giresunspor'u çalıştırmıştı. Deneyimli çalıştırıcı yeşil-siyahlı ekibin göreve getirdiği üçüncü teknik direktör oldu. Hakan Kutlu, Denizlispor'un küme düştüğü 2009-2010 sezonunda Denizlispor'da görev yapmıştı. Deneyimli teknik adam daha önce Ankaragücü, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Gaziantep FK, Kayserispor ve Adana Demirspor'da da görev almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal