Denizlispor Teknik Adamı Uygun: 'Taraftarımızla Barıştık'

Süper Lig’de son olarak Gençlerbirliği’ni sahasında 1-0 mağlup ederek 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Yukatel Denizlispor’da teknik adam Bülent Uygun, hocalığa gelmesinin ardından takımıyla beraber yoğun bir mesai harcadı.

19.03.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-11:59) Denizlispor Teknik Adamı Uygun: 'Taraftarımızla Barıştık'
Ekiple çalışmalara start vermesinin sonrasında varolan problemleri tespit ettiğini ve çözmek için çalışmalara başladığını vurgulayan Bülent Uygun, “Takım içerisinde bireylere dayalı bir oyun anlayışı hakim olduğunu gördüm. Biz bu süreci değiştirdik ve taraftarlarımızla barıştık. Onlarla bir sevgi ortamı yarattık. Bunun akabinde takım içinde sistemsel ve taktiksel değişiklikler yaptık” sözlerini dile getirdi.

“İDMAN METODU DEĞİŞTİ”

İdman tarzını değiştirdiklerini belirten tecrübeli teknik direktör, “En az şut atan, en az orta yapan, en az ceza sahasına giren takımın gidişatını tersine çevirdik. Değişim mental ve psikolojik yönden tedavilerle ortaya çıktı. En önemli olan unsurumuz taraftarlarımızın destekleriyle bu süreci atlattık. İlerleyen dönemde, daha iyi futbol oynayan bir takım haline geleceğiz” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal