Denizli'de unutulmayacak düğün! Gelin, damadı resmen yerden yere vurdu

Denizli'de siyah kuşak sahibi olan gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. Judo antrenörlüğü yapan çift, düğüne gelen davetlilere resmen unutulmaz anlar yaşattı. İşte haberin detayları...

09.05.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-14:44)

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uzun süre hafızalardan asla silinmeyecek bir nikaha imza atılmıştır. Denizli Büyükşehir Belediye sporlu kuşak sahibi olan Judo antrenörleri Ümran Şahbal ve Talha Enes Arıoğlu, düzenlenmiş olan törenle dünya evine girdi. Aynı kulüpte spor yaparken tanışan 23 yaşındaki çift, 2013 yılından beri olan beraberliklerini nikahla taçlandırılmıştır. Denizli protokolünün de çağrıldığı nikahın öncesinde gelin ve damat salondaki davetlilerine bir sürpriz yaptı. Damatlık ve gelinliklerinin üstüne judo kıyafeti giyen genç çift, düğün salonunun içinde kurulan minder üzerinde judo gösterilerini gerçekleştirdiler. Gelinin damadı adeta yerden yere vurduğu gösteri davetlilerin ilgi odağı haline geldi. Ve unutulmayacak görüntüler ortaya çıkarmış oldular. Yapılan mini gösterinin sonrasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıymış olduğu nikahla genç çift bir ömür boyu mutluluğa 'evet' deyip törenin sonrasında gelen tebrikleri kabul ettiler.


''Judo kıyafetleri ile güzel bir hazırlık yapmışlar'' 

Genç çiftin özel gününde nikahını kıyan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapılan enteresan gösterinin ortamın havasına farklı bir güzellik kattığını ifade ederek, ''Allah'ım onları bir araya getirdi. Nikahlarını yaptık. Meslekleriyle ilgili olarak gelinlik ve damatlıklarını dizayn etmişler. Farklı bir güzellik oldu. Bunlar spora da katkı sağlayan hareketler ve davranışlar. Gençlerimizin spor yapmasını yönlendirme noktasında bu gösteri gayet güzel bir örnek olmuştur. Judo kıyafetleri ile güzel bir hazırlık yapmışlar ve yakışmışlar. Gelinlik ve damatlık farklı bir güzellik olmuş'' şeklinde konuştu. 

''Misafirlerimize judoyu tanıtmak istedik'' 

Bir ömür boyu mutluluğa imza atan milli judo antrenörü Talha Enes Arıoğlu ise judonun hayatının en önemli kısmında yer aldığını ve eşi ile beraber aynı kulüpte tanıştığını dile getirerek, ''Hayatımızın en önemli noktalarından birisi olan judoyu hayatımızın en güzel gününde temsil etmeye çalıştık. Eşim Ümran hocamla küçüklükten beri aynı hep birlikteyiz. Zaten uzun süredir beraberliğimiz vardı. Bu süre zarfında birçok gösterilere katıldık. Yani buradaki yaptığımız gösteriye alışkınız. Değerli misafirlerimizin mesleğimiz olan judoyu biraz tanıtma manasında küçük bir gösteri hazırladık. İnşallah herkes memnun kalmıştır'' şeklinde konuştu.

''Çok içime sinerek oldu''

Yapmış oldukları gösteriden memnun kaldıklarını dile getiren Ümran Şahbal da ''İkimiz aynı mesleği yaptığımız için uzun süredir planlıyorduk. Gösteri maçı yaptık. Antrenmanlardan alışığız. Çok içime sinerek oldu. Zaten antrenmanlardan çok alışık olduğumuz için sorun olmadı. Sadece gelinlikle zor ama güzel oldu'' diye söyledi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal