Denizli'de Trenin Çarptığı Minibüsten Son Anda Atladılar! O Anlar Kameraya Yansıdı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle hemzemin geçitten geçerken, raylarda kalan minibüse yolcu treni çarptı.

31.01.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-15:49)

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen bu korkunç olay, yoğun kar yağışı nedeniyle hemzemin geçitten geçerken, raylarda kalan minibüse yolcu treni çarptı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Görüntülerden anlaşılacağı üzerine minibüs sürücüsü ve yanındaki 1 kişinin son anda atlayarak canlarını kurtardıkları kareler kaydedildi. Kaza, 26 Ocak'ta Pınarket Mahallesi yakınlarındaki hemzemin geçitte meydana geldi. Sefa Çalık'ın yönetimindeki 20 AFE 563 plakalı minibüs seyir halindeyken, yoğun kar yağışı nedeniyle  kaydı. Sürüklenen minibüs hemzemin geçitte tren raylarına takılarak, mahsur kaldı. Çalık, çekici çağırdıktan sonra yanındaki 1 arkadaşıyla minibüsün içinde beklemeye başladı. Bu sırada İzmir- Isparta seferini yapan yolcu treni minibüse çarptı. Çarpma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


METRELERCE SÜRÜKLENEN MİNİBÜS HURDAYA DÖNDÜ

Görüntülerden, çarpma anından hemen öncesinde treni fark eden sürücü Çalık ve yanındaki arkadaşının minibüsten atlayarak canlarını kurtardığı öğrenildi. Trenin metrelerce sürüklediği minibüs adeta hurdaya döndü. Yolcu treni kazadan 1 saat sonra seferine kaldığı yerden devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal