Denizli’de katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Denizli Honaz’da kontrolden çıkan kum yüklü bir kamyon, karşı şeride geçerek otobüse çarptı. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi ise yaralandı.

02.09.2023-09:12 - (Son Güncelleme: 02.09.2023-17:30)

Denizli’nin Honaz ilçesinde kontrolden çıkan karayollarına ait bir kum yüklü kamyon, bariyerleri yıkarak karşı şeride geçerek seyir halinde olan yolcu otobüsüne çarptı. Yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

Denizli’de katliam gibi kaza

İHA’da yer alan habere göre; Kaza, sabah 05.00 sıralarında Honaz ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Afyon'dan Denizli yönüne seyir halinde olan karayollarına ait kum yüklü 06 CJE 049 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hakimiyeti sağlanamayan kamyon, bariyerleri kırıp, Afyon istikametinde seyir halinde olan ve bir düğüne gidecek yolcular tarafından kiralandığı öğrenilen 48 E 4505 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs ile kum yüklü kamyon şarampole devrildi.

Denizli Kaza

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırırken, sıkışan yaralıları ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Yapılan ilk incelemelerde otobüste 6 kişinin öldüğü ve kamyon şoförü ile birlikte 43 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal