Denizli'de başıboş 5 köpek 9 yaşındaki küçük çocuğu hedef aldı: Ölü taklidi yaparak kurtuldu!

Başıboş köpek saldırılarında neredeyse her geçen gün bir vatandaş yaralanıyor. Bu seferki olayda ise sokak köpekleri Denizli’de 9 yaşındaki Tahir Mert’e saldırdı. Derin kesikler oluşan baldırına 15 tane dikiş atılan küçük Mert, köpekten ölü taklidi yaparak kurtuldu.

21.04.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-14:29)

Denizli’ye bağlı Merkezefendi ilçesi Çakmak Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda; 9 yaşındaki Tahir Mert Tunçkın, evlerinin yakınında olan boş arazide bir arkadaşıyla beraber oyun oynuyordu. İki küçük çocuğun oyun oynadığı sırada başıboş şekilde dolaşan 5 köpek ani bir şekilde Tunçkın’ı hedef gözeterek baldırından ısırdı. Köpeğin saldırısına uğrayan ve şoka giren küçük çocuk ölü taklidi yaparak köpeklerin gitmesini bekledi. Bir süre boyunca etraflarında gezinen köpekler gittikten sonra yanındaki arkadaşıyla birlikte evlerine koştu. Hastaneye götürülen 9 yaşındaki Mert’in baldırına tam 15 dikiş atıldı. Yapılan tedavisinin ardından taburcu edilen Tunçkın saldırıdan psikolojik olarak fazlasıyla etkilendi. Bir zaman boyunca etrafa korku ve panikle bakan küçük çocuk yaşadığı korku dolu anları büyük tedirginlikle anlattı. 

Çocuğum beklememiş olsa daha felaket şeyler olacaktı

Başka çocukların başına da benzer durumların gelmemesi için diğer annelere seslenen anne Elveda Tunçkın, “Oğlum arkadaşıyla oynarken mahallede köpekler ısırmış, koşturarak ‘Anne köpek ısırdı' beni diye geldi. Ben şaşırdım çok panik olduk, apar topar hastaneye götürdük. Ondan sonra pansuman yapıldı ve dikiş atıldı. Yaramız bayağı bir derindi. Benim çocuğum değil, başkalarının çocuğunu ısıra bilirdi. Daha kötü şeyler olabilirdi çünkü yarası derindi. Sokak köpekleri 5 tanesinden biri ısırmış hele birde çocuk, durmuş. Köpek ısırmış çocuğum beklemiş, beklememiş olsa belki daha felaket şeyler olacaktı. Isırdığını bırakınca kaçıp gelmiş eve ve çok kötüydü. Çocuğum; ‘Anne çok kötüyüm' diyerek, acılar içinde ağlıyordu. Rüyalarında ise; ‘Anne korkuyorum', ‘Köpek ısırırsa tekrar' şeklinde söylüyordu. Gece uykusundan kalkıyordu.” ifadelerini kullandı.

Denizli'de başıboş 5 köpek 9 yaşındaki küçük çocuğu hedef aldı: Ölü taklidi yaparak kurtuldu!

Isırdığı yer derin

Yaşadığı evin yakınında arkadaşıyla beraber oyun oynadığı esnada başıboş köpeklerin saldırısıyla karşı karşıya kalan ve geceleri kabuslarında köpek görmeye başlayan 9 yaşındaki Tahir Mert Tunçkın “Biz arkadaşımla oynamaya gitmiştik. Sonra köpek beni ısırdı, hızlıca eve geldim. Biraz korktum, acıdı. Isırdığı yer derin. Doktor, ‘Buna dikiş atılmaz şu anda' dedi. Pansuman yaptı” şeklinde korku dolu anları anlattı.

Kaçma anı kamerada

Bununla beraber köpeklerin saldırısından sonra çocukların kaçma anı kameralar tarafından kayıt altına alındı. Söz konusu görüntülerde çocukların olay yerine önce gittikleri ardından da hızlı bir şekilde koşarak alandan uzaklaştıkları görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal