Denizli’de Akılalmaz Olay! Kısıtlamada Taksiyle Dolaşıp Polise Pişkin Tavır Sergilediler

Denizli’de akılalmaz bir olay yaşandı. Kısıtlamayı taksiyle gezerek görmezden gelen 4 kişi kontrol yapan ekiplere yakalandı. Kendilerini çeken muhabire çekme diyerek tepki gösteren gençler, neden çıktınız sorusuna ise ‘gezmek için’ diyerek pişkinlik yaptı.

15.05.2021-09:48 - (Son Güncelleme: 15.05.2021-09:48) Denizli’de Akılalmaz Olay! Kısıtlamada Taksiyle Dolaşıp Polise Pişkin Tavır Sergilediler

Koronavirüs sürecinde alınan önlemler kapsamında uygulanan tam kısıtlamada kontrol gerçekleştiren polis ekipleri şüphe üzerine bir taksiyi durdurdu. Camlardan içeriye fener tutan ekipler 4 kişinin takside olduğunu görerek izin belgelerini sordu. Bunun üzerine araçta bulunan 4 kafadar izin belgelerinin olmadığını tespit etti. 

POLİSLERE PİŞKİNLİK YAPTILAR 

Araçtan indirilen 4 kişinin kimliklerini alan polis ekipleri GBT sorgularını yaptı. Bunun üzerine aralarında bulunan bir kişi kendilerini görüntüleyen muhabire ‘gözünü seveyim çekme abi’ diyerek tepki gösterdi. Otobüs durağına oturarak sigara yakan gençler ekiplere zorluk çıkarıp maskelerini ise çenelerinin altına aldı. Daha sonra muhabirin neden çıktınız sorusuna ise gezmek için çıktık diyerek pişkinlik yaptı. 

12 BİN TL CEZA KESİLDİ 

4 arkadaşa sokağa çıkma kısıtlamasını görmezden gelmekten 12 bin TL ceza kesilirken, gençler taksiye bineceği sırada kameraya el sallamayı da ihmal etmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal