Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Denizbank mobil uygulamasında sorun mu var? Denizbank POS çalışmıyor mu?

Sosyal medya üzerinden Denizbank müşterileri mobil ve internet bankacılığından işlem yapamadıklarını iddia etti. Bu durum sonrasında Denizbank'ın çöküp çökmediği merak edildi. Peki Denizbank çöktü mü? Denizbank Mobil neden açılmıyor? detaylar haberimizde yer almaktadır.

16.06.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-09:21) Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Denizbank mobil uygulamasında sorun mu var? Denizbank POS çalışmıyor mu?

Sosyal medya üzerinden Denizbank kullanıcıları mobil ve internet bankacılığından işlemlerini yapamadıklarını iddia etti. Bu durum sonrasında Denizbank'ın çöküp çökmediği merak edildi. Binlerce müşterisi bulunan Denizbank üzerinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken müşteriler bu sorunu nasıl giderebileceklerini araştırmaya başladı. İşlerini halletmek isteyen müşteriler bankanın yapacağı açıklamayı beklemeye başladı. 

Denizbank çöktü mü

Denizbank çöktü mü?

Türkiye'de bulunan özel bankalardan birisi olan Denizbank'ın çöküp çökmemesi konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken sosyal medyada bankanın mobil ve internet bankacılığının çöktüğü iddia edildi. Son olarak internet sitesini yenilediğini duyuran Denizbank'ın böyle bir sorun yaşaması merak konusu oldu. Müşteriler bu sorunu nasıl çözebileceklerini araştırırken Denizbank'ın bir açıklama yapmasını bekliyor. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal