Deniz Seki kırmızı mayosu ile tatil sezonunu açtı. Cesur pozu ile 'akşam güneşi kime vuruyordu' paylaşımı

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmeyen Deniz Seki'den bir yenisi daha eklendi. Kırmızı mayosu ile verdiği cesur pozu ile takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte Deniz Seki'nin o fotoğrafları.

19.05.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-16:03) Deniz Seki kırmızı mayosu ile tatil sezonunu açtı. Cesur pozu ile 'akşam güneşi kime vuruyordu' paylaşımı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, fazla kilolarından bu yıl kurtulmuştu. Kırmızı mayosu ile poz veren Deniz Seki adeta ortalığı kasıp kavurdu. 51 yaşında olan şarkıcı, estetik operasyonundan sonra sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmedi. Takipçileri Deniz Seki'nin bu halini Bülent Ersoy'a benzetti. Son olarak tatil sezonunu açan Seki, kırmızı mayosu ile binlerce yorum ve beğeni aldı.

Geçirdiği son zamanları geride bırakan Deniz Seki, zayıflaması ile beğenileri üzerine çekti. Fazla kilolarından kurtularak 36 bedene kadar düşen şarkıcı sık sık sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşmakta. Takipçilerinin photoshop hatalarını bulmasıyla da gündemden eksik kalmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Bakü'de sahneye çıkan şarkıcının konserden önce verdiği pozlar herkesi şoke etti. Paylaşımları ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

deniz seki

Deniz Seki tanınamadı

Sahneye çıkmadan önce Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Seki'nin abartı makyajı ile kimse tanıyamadı. Bazı takipçileri Bülent Ersoy'a benzetirken bazıları da Seren Serengil'e benzetti.

tanınamadı

Deniz Seki isyan etti

Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de muhabirlerle ayak üstü konuşan şarkıcı, takipçilerinden gelen photoshop eleştirilerine isyanda bulundu. Şu sözleri dile getirdi: 'Ne photoshop'u görüyorsunuz arkadaşlar. Karşınızdayım' diyerek photoshop iddialarına isyan etti.

Filtre uyguladı

Sosyal medya hesabından son paylaştığı fotoğrafta yüzüne filtre uygulayan Deniz Seki'ye binlerce yorum yağdı.

İşte o cesur pozlar

Tatil sezonunu açan Seki, kırmızı mayosunun askılarını indirerek verdiği pozu 'akşam güneşi kime vuruyordu?' sözü ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

deniz sekiden pozlar

cesur pozlar

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal