Deniz Çakır ve Sevgilisi Güvenç Dağüstü'nün Gecesi Karakolda Bitti

Ünlü oyuncu Deniz Çakır ve sevgilisi Güvenç Dağüstün eğlenmek için bir mekana gitti. Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Volkan Yüksel'in de aynı mekana gelmesinin ardından gerginlik yaşandı. Ünlü çiftin gecesi karakolda son buldu.

30.07.2018-14:13 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-13:22) Deniz Çakır ve Sevgilisi Güvenç Dağüstü'nün Gecesi Karakolda Bitti

Ünlü oyuncu Deniz Çakır ve sevgilisi Güvenç Dağüstün, tatile kaldıkları yerden devam ediyorlar. ünlü çift geçtiğimiz akşam bir mekana eğlenmeye gitti.

Ünlü çiftin gittiği mekana kısa bir süre sonra Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Volkan Yüksel geldi.

İddialara göre güzel oyuncu Deniz Deniz eski sevgilisini gürdükten sonra bir anda duruldu ve Güvenç Dağüstün'e bir şeyler söyledi. Deniz Çakır'ın sevgilisine bir şeyler söylemesinin ardından gerginlik kavgaya dönüştü.

Ünlü çift ve Volkan Yüksel'in gecesi bu gerginliğin ardından karakolda bitti.

'İ..E GELDİ' DEDİLER

İfadesi alınan Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Volkan Yüksel, 'Deniz beni görünce 'İ..e geldi' diyerek sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisi Güvenç de iki kişiyle masamıza geldi. 'Burayı terk et yoksa sana gününü gösteririm' diye bağırdı. Beni kollarımdan tutup dışarı atmaya çalıştı.' dedi.


(Deniz Çakır ve eski sevgilisi Volkan Yüksel)

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal