Deniz Baysel ve Barış Yurtçu aşka geldi! Deniz Baysel ve eşinin romantik anları

Yer aldığı Teşkilat dizisinin sezon finali yapmasının ardından kendini eşi ile Çeşme'nin derin sularına atan Deniz Baysel'in tatil görüntüleri geldi. Sevilen oyuncu Baysel ve müzisyen eşi Barış Yurtçu'nun plajdaki romantik anları objektiflere takıldı.

27.07.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-12:01) Deniz Baysel ve Barış Yurtçu aşka geldi! Deniz Baysel ve eşinin romantik anları

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta Zehra karakterine hayat veren başarılı oyuncu Deniz Baysel, 3 yıl önce dünya evine girdiği Barış Yurtçu ile tatile görüntülendi. Evliliklerini gözlerde uzak yaşayan ikili geçtiğimiz günlerde Çeşme'de görüldü. Deniz Baysel'in müzisyen eşini öpmelere doyamadığı ise dikkatlerden kaçmadı. 

Deniz Baysel ve eşi Barış yurtçu

Böyle aşk görülmedi! Öp öp doymadılar

31 yaşındaki sevilen oyuncu Deniz Baysel, siyah bikini tercih ettiği tatilde fiziğinin kusursuzluğu ile dikkatleri üzerine topladı. Sosyal medya üzerinden sevenlerinden her paylaşımı ile olumlu yorumlar alan güzel oyuncu bu defa plajda aşk yaşadığı halleri objektiflere takıldı. Denize girmeden önce görüntülenen çift Baysel ve Yurtçu resmen aşk tazelediler. İskelede duran çift birbirlerini öpmelere doyamadılar. 

Deniz Baysel ve eşi Barış yurtçu

Deniz Baysel ve eşi Barış yurtçu

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal