Deniz Akkaya ve kızının İfadesi ortaya çıktı: "Annem boğazıma sarıldı, ayağı ile kafamı tekmeledi"

Ünlü manken Deniz Akkaya ve 14 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin arasında yaşanan olaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Akkaya, kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia etmişti. Ardından, kızını devlet korumasına veren Akkaya ve kızının ifadeleri Ekol TV tarafından ortaya çıkarıldı.

29.05.2024-11:11 - (Son Güncelleme: 29.05.2024-11:40) Deniz Akkaya ve kızının İfadesi ortaya çıktı: "Annem boğazıma sarıldı, ayağı ile kafamı tekmeledi"

Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir'in ulaştığı bilgilere göre, Sarıyer Aile İçi Şiddetle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, anne-kızın ifadelerine başvurdu. İkilinin ifadeleri, yaşanan tartışmanın detaylarını gözler önüne serdi.

Deniz Akkaya'nın İfadesi

Deniz Akkaya, ifadesinde kızının kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu ve bu nedenle onu balkona kilitlediğini belirtti. Deniz Akkaya benzer bir ifadeyle başladı. Termos mevzusuna kadar her şeyi kabul ederek, hakarette de bulunduğunu belirtti. Kızıyla aralarında zaman zaman tartışma olduğunu, ancak bugüne kadar kızını hiçbir zaman darbetmediğini söyledi. 27 Mayıs günü kızı okuldan erken çıkınca kızına taksiye binmesini söylediğini, kızının okuldan çıkıp servisle eve geldiğinde kızının öz bakımıyla ilgili tartışma yaşadıklarını, kızının kendisine cevap vermeyip suskun kalması üzerine okul çantasını kızına fırlattığını söyledi. Akkaya ifadesinde kızının telefonunda kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını gördüğünü, bu yüzden telefonu kızına vermediğini, telefonunu geri almaya çalışan kızının önce bacağına sarıldığını ardından saldırdığını can havliyle balkona kaçtığını bunun üzerine kızından şikayetçi olduğunu açıkladı. Ünlü manken, kızına kötü tohum şeklinde hakaret ettiğini kabul ettiğini, onun haricinde bir hakarette bulunmadığını, kızını darbetmediğini, üzerine atılan suçlamayı kabul etmediğini ifade etti.

Ayşe Önbilgin'in ifadesi

14 yaşındaki Ayşe Önbilgin ise ifadesinde annesinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Önbilgin, "27 Mayıs günü okuldan erken çıktım, annem taksiyle gelmemi istedi. Üzerimde nakit para olmadığı için eve geç geldim. Deniz Akkaya (annesi) önce bana tokat attı sonra hakaret ve tehdit etti. Okul çantamdaki termosu bana fırlattı ve çenemi yaraladı. Telefonumu alarak babam ile olan yazışmalarımı gördü. Babamla tatil planımı yaptı ve daha fazla sinirlendi." şeklinde konuştu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal