02.07.2021-10:24 (Son Güncelleme:02.07.2021-11:25)


1

Derya Evren, hiç korkmadan saldırgan ve kadının içinde bulunduğu taksiye yöneldi. Saldırganla konuşmaya çalışan Evren, hemen kadının elini tuttu ve saldırganın yanından kadını aldı. O sırada mağdur kadının 'Abla beni kurtar' dediği duyuldu.



2

Saldırgan Tolgahan Aktaş, belindeki bıçakla üstlerine doğru yürüdü. Aktaş, evrenin üstüne yürüdü ve onu itekledi. Fakat Evren, geri çekilmedi ve saldırganın elinden bıçağı almayı başardı.



3

Bu sıralarda ise kameraman İsmail Hakkı Seymen bütün olayı kayıt etmeye devam etti. Saldırgan Aktaş, kameramana da saldırmaya çalıştı. Ama çevredekiler sayesinde saldırgan arabaya bindirildi ve üstüne kapı kitlendi.



4

Olay yerine gelen polis ekiplerine bıçak ve saldırgan Aktaş teslim edildi. Görüntülerde saldırıya uğrayan S.K'nın titrediği ve ne kadar korktuğu görülüyordu. Fakat kadın, kahraman muhabir Derya Evren sayesinde kurtarıldı.



5

Saldırgan Tolgahan Aktaş, muhabir Derya Evren sayesinde durduruldu. Olaydan sonra Evren 'Bana yakışanı yaptım' diyerek herkesi duygulandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR