Demet Özdemir paylaşımlarıyla yine olay oldu! Yaptıklarıyla dillerden düşmeyen Demet Özdemir sosyal medyayı salladı Özdemir’in paylaşımına yorum yağdı

Ünlü oyunu Demet Özdemir magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Özel hayatı ve yaptıklarıyla dillerden düşmeyen ünlü güzel, sosyal medya paylaşımlarıyla ortalığı kasıp kavurdu. Özdemir’in yaptığı paylaşımlara yorum yağdı. Bazıları ünlü oyuncuya sert eleştirilerde bulunurken bazı hayranları da destek verdi.

05.05.2022-15:54 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:54) Demet Özdemir paylaşımlarıyla yine olay oldu! Yaptıklarıyla dillerden düşmeyen Demet Özdemir sosyal medyayı salladı Özdemir’in paylaşımına yorum yağdı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koça ile olan ilişkileri magazin gündeminde sıkça kendine yer bulurken, ünlü güzel sosyal medya paylaşımlarıyla da dillerden düşmüyor. Daha önce paylaşılan dans videoları ile çok konuşulan ünlü oyuncu, şimdilerde ise sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. Instagram hesabı üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunan Özdemir’in fotoğraflarına ise binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Paylaşımlar beğenilirken eleştirilerin de hedefi oldu.

Demet Özdemir

Verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Demet Özdemir, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıkları yapan Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi oldu. Yeni dizi çalışmaları yapan Demet Özdemir, takipçileriyle paylaştığı pozlarıyla olay oldu. Sosyal medyada aktif olan ünlü güzel, pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Paylaşımlarına binlerce beğeni toplayan ünlü isim, eleştiri oklarının da hedefi oluyor. Özdemir’in iddialı pozlarına takipçilerinden ‘ergen’ yorumları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal