02.11.2023-09:01 (Son Güncelleme:02.11.2023-16:34)


1

Hakkında uzun süredir kara para aklama iddiaları dolaşan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, dün şafak operasyonu ile gözaltına alınmıştı.



2

Demet Akalın kendi programında eskiden beraber çalıştığı Dilan Polat ve son olaylar hakkında ilk kez konuştu.



3

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat son günlerin en çok adından söz ettiren çiftiydi. Kaldıkları eve gece geç saatlerde baskın yapılan ve gözaltına alınan çifte dair son dakika haberler merakla takip ediliyor.



4

Demet Akalın, bir zamanlar birlikte çalıştığı, kariyerine doğum fotoğrafçılığıyla başlayan eski fotoğrafçısı Dilan Polat ve son yaşananlar hakkında ilk kez kendi programında konuştu.



5

Akalın, yeni programı Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da dikkat çeken açıklamalar yaptı.



6

“Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.” cümlelerini kurdu.



7

Akalın açıklamasında ayrıca, “Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm! sözlerine yer verdi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr