Değeri 2 Milyon Liraya Kadar Çıkan Balık Keban'da Bir Kere Daha Görüldü

Son zamanlarda Keban Baraj Gölünde balıkçıların ağına takılan Sibirya Mersin balığı yeniden görüldü.

15.01.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:14) Değeri 2 Milyon Liraya Kadar Çıkan Balık Keban'da Bir Kere Daha Görüldü

Son zamanlarda Elazığ'da bulunan Keban Baraj Gölü'nde görülmeye başlanan Sibirya Mersin balığı bir balıkçının daha ağına takıldı. İlk defa bu şekilde bir türle karşı karşıya kaldığını ifade eden balıkçı, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

SİBİRYA MERSİN BALIĞININ HAVYARI 2 MİLYON LİRAYA KADAR ALICISI BULUNUYOR

Sabahın erken saatlerinde göle ağ atan balıkçı Celal Bağ, ağı çıkarmış olduğunda daha önce hiç görmediği bir balığın olduğunu fark etti. Ağa takılan balığı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını gizleyemeyen Bağ, 'Sabah balık avına çıktık. Ağımızı çektiğimizde farklı bir balık ile karşılaştık. Bu balığı görünce ilk önce çok şaşırdım daha önceden farklı arkadaşların da ağına takılmıştı fakat ben ilk defa gördüm. Telefonumla fotoğrafını çektikten sonra balığı, yeniden suya bıraktım.' ifadelerini kullandı.

Sibirya Mersin balığının havyarının 2 milyon liraya kadar alıcı bulduğu biliniyor.

25 EKİM TARİHİNDE DE AĞLARA YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz 25 Ekim'de Keban Baraj Gölü'nde balık tutan bir vatandaşın da ağına daha önce hiç karşılaşmadığı bir balık türü takıldı. Yapılan incelemeler neticesinde söz konusu balığın Sibirya Mersin balığı olduğu belirlendi. Aynı bölge içerisinde önceki gün de Muharrem Koçer isimli balıkçının ağına yine Sibirya Mersin balığı takılmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal