Dayakçı Anne Tahliye Olup Kızının Ayaklarına Kapandı

Kocaeli'nde 8 yaşındaki kızını darp eden anne tahliye olunca kızının ayaklarına kapanıp af istedi.

27.05.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-17:59) Dayakçı Anne Tahliye Olup Kızının Ayaklarına Kapandı

 6 Şubat 2021 tarihinde sosyal medyada yayılan darp görüntüleri ülkenin gündemine oturmuştu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden Nurcan Serçe, 8 yaşındaki kızı D.N.B.'ye uyguladığı şiddet görüntüleri sosyal medyada yayılmış, izleyiciler tarafından tepki toplamıştı. İzleyicilerin birçoğu olayla ilgilenilmesi yönünde ihbar yerine geçen söylemlerde bulununca Emniyet Genel Müdürlüğü olaya sessiz kalmamış ve harekete geçmişti.

Öğrenilen bilgiye göre, olayın 2019 yılında yaşandığı, olaydan sonra şiddet gösteren annenin adliyeye sevk edilip serbest bırakıldığı, evdeki 6 çocuğun da hala devlet yurdunda kaldığı öğrenildi fakat çekilen videonun tekrar gündeme gelmesiyle birlikte Nurcan Serçe ve görüntüleri çeken  Hayrettin B.,  ifadeleri alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

''PİŞMANIM''

Nurcan Serçe, ''D.N.B. benim öz kızımdır, ilk evliliğimdendir, biz Hayrettin ile resmi nikah yapmadık, kendisinden bir kızım oldu. Ben çocuklarımı sürekli dövmüyordum, aslında Hayrettin beni ve çocukları dövüyordu. O günlerde kızım D.N.B parkta tuvaletini yaptığı için Hayrettin bana ‘bu gün öyle yapan, yarın başka bir şey olur' dedi. Elinde telefon ile beni tahrik etti, ben de o sinirle kızım D.N.B.'yi dövdüğümü kabul ediyorum, ne yaptığımı net hatırlamıyorum ancak Hayrettin bu eylemler sırasında beni kaydediyordu. Ne yaptığımı açıkçası net olarak hatırlamıyorum, öldürmek gibi bir niyetim yoktu, sonradan videoyu izleyince şok oldum. Hayrettin bana karşı velayet ve soy bağı davası açtığı için bunları daha sonra kullanmak istemiş olabilir. Bu videolarla ortak olan kızımız Z.B.'nin velayeti için beni tehdit ediyordu. Pişmanım tahliye ve beraatimi talep ediyorum'' dedi.

Dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Hayrettin B., ''Olay günü Nurcan'ın ablası bize çocukları yurda vermemizi söylemişti. Nurcan da buna sinirlenip ‘neden beni savunmuyorsun' diyerek bana saldırdı. Daha sonra sinirini alamayıp evde çocukları dövmeye başladı. Ben çocukları elinden aldım ancak tekrar dövmeye başlayınca şikayet etmek amacıyla videoya aldım. Olay 2019 tarihinde oldu. Ben çocukları dövmesi için tahrik ve teşvik etmedim'' diye konuştu.

''ANNEMDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM''

Şiddet gören D.N.B., ''Annem beni sadece bir kez dövdü. Ben dışarıya tuvaletimi yaptığım için annem beni dövdü. Yastığı başıma bastırdı ancak ben başımı yana çevirmiştim nefes alıyordum, nefessiz kalmadım. Hayrettin bizi her zaman döverdi. Ben sanık Hayrettin'den şikayetçiyim ancak annem Nurcan'dan şikayetçi değilim'' dedi.

''ANNE KIZININ AYAĞINA SARILARAK AF DİLEDİ''

Mahkeme, sanık Nurcan Serçe ve Hayrettin B. için yurt dışına çıkma yasağının getirilmesi ve tahliyesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Tahliyenin ardından büyük mutluluk yaşayan Nurcan Serçe'nin çocukları annelerine ağlayarak içinde sarıldı. Bu esnada anne Nurcan Serçe, dövdüğü kızı D.N.B.'nin ayağına sarılarak af diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal