Darp Edilen Ukraynalı Model Daria Kyryliuk, Çalışanların Özrünü Kabul Etti!

İzmir’in Çeşme ilçesinde bulunan bir mekanda, güvenlik görevlileri tarafından darp edilen ve davacı olan Ukraynalı model Daria Kyryliuk, çalışanların özrünü kabul etti.

12.12.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 12.12.2020-17:19) Darp Edilen Ukraynalı Model Daria Kyryliuk, Çalışanların Özrünü Kabul Etti!

Sevgilisi Baran Güneş ve yakın arkadaşı Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı Mansoor Saeed Saif Jabr Alsuwaidi ile birlikte Çeşme’deki bir mekanda eğlenen ünlü model, çarpıcı itiraflarda bulunmuştu.

YÜZÜNÜN KANLI OLDUĞU BİR FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Güvenlik görevlileriyle tartışan ve bu esnada darp edildiğini iddia eden model, çalışanlardan şikayetçi olmuştu.

Hatta olayın ardından yüzünün kanlı olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan güzel model, sevgilisi ile Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek görevlilerden şikayetçi olmuştu.

‘İKİ KİŞİ BANA VURMAYA BAŞLADI’

Konuyla ilgili ise açıklama yapan model şu sözleri dile getirmişti: Arkadaşlarımızla eğlenmek için Momo Beach Club'a gittik. Yabancı uyruklu arkadaşlarım da vardı. Güvenlik görevlisiyle problem yaşadık. Erkek arkadaşlarımla kavga etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra eve gittik. Eve gittikten sonra ağladım ve panik atak geçirdim.

Son gelişmeye göre, 4 şüphelinin özür dilemesinin ardından Ukraynalı model ve arkadaşları şikayetlerinden vazgeçti. Böylece dosya da kapatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal