Danla Bilic'den Takipçilerine Mesaj: Bana Sahip Çıkın

Ünlü sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği 'çocuklara kötü örnek' oldukları gerekçesiyle dava açmıştı. Danla Bilic, sosyal medyada yayınladığı bir videoda kedisine sahip çıkılmasını istedi.

03.12.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-10:38) Danla Bilic'den Takipçilerine Mesaj: Bana Sahip Çıkın

Geçtiğimiz ay 'çocuklara kötü örnek' oldukları gerekçesi ile Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği, sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Danla Bilic, suç duyurusunda bulunulmasından sonra ilk videosunu yayınladı.

'PSİKOLOJİMİ BOZDULAR'

Danla Bilic, 'Allah çarpsın psikolojimi bozdular. Dışarıda arkadaşımla konuşurken yanlış bir şey dermiyim diye düşünüyorum. Psikolojim bozuldu! Evde kendi kendime konuşurken 'Allah'ım şuan yanlış bir şey dedim mi?' diye düşünür oldum.

'HİÇBİR MUHABBET YAPAMIYORUZ'

Eee ama yeter. Laf edemiyoruz. Hiçbir muhabbet yapamıyoruz. Bu ne yaa... Herşeyi düşünür oldum düşünmek zorunda değilim! Öğretmenmiyim ben ya, neden her şey örnek olmak zorundayım?' dedi.

'BANA SAHİP ÇIKARSANIZ RAHAT KONUŞACAĞIM VİDOLAR ÇEKMEK İSTİYORUM'

Sosyal medya fenomeni Bilic, yayınladığı son videosunda takipçilerine seslenerek 'Hepinizi çok seviyorum. Eğer arkamda durursanız, bana destek ve sahip çıkarsanız, gerçekten artık rahat rahat konuşabildiğim videolar çekmek istiyorum. Lütfen bu kıza sahip çıkalım. Sahipsiz sandılar beni yemeğe kalktılar. Yedirmem... Sizde yedirmeyin. Lütfen bu zamana kadar herkese birlikte salladık. Birlikte sallamaya devam edelim.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal