28.04.2021-11:52 (Son Güncelleme:12.11.2021-18:12)


1

'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile izleyicisiyle buluşan şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumuna ilişkin hayranlarını üzen bir haber daha geldi. Altun geçen hafta programın çekimlerinden önce fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.



2

Damar tıkanıklığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Altun hakkında ilk açıklama doktorun gelmiş ve ünlü şarkıcının bir süre çalışamayacağını belirtmişti.



3

Ameliyatın detayı hakkında bilgi veren Altun'un doktoru, Önlem amaçlı bir müddet yoğun bakımda tutulan Hakan Altun'dan sevindiren haber geldi. Hakan Altun'un doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir" açıklamasını yaptı.



4

Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat devam eden operasyonla 2007'de bıçak altına yatmıştı. Altun'un beyninin sağ kısmındaki mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu değerlendirilen tümörün alındığı bildirilmişti. Ameliyatını gerçekleştiren doktor "Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum" açıklamasını yapmıştı.



5



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr