Dalgalandırdığı Ay Yıldızlı Bayrağa Sarılı Olarak Aramızdan Ayrıldı

Keşif uçuşu yapan uçağın Artos Dağı'na çarpması sonrası 7 emniyet mensubu şehit oldu. Şehit olan polislerimizden Komiser Yardımcısı Semih Güzelay'ın taekwondoda Avrupa Şampiyonu olduğu belirtildi.

16.07.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-17:41) Dalgalandırdığı Ay Yıldızlı Bayrağa Sarılı Olarak Aramızdan Ayrıldı

 

Van Gevaş'ta keşif uçuşu yaptığı sırada Artos Dağı'na çarpan uçakta bulunan 7 emniyet mensubu şehit olurken, şehit olan polislerimizden birinin Avrupa Şampiyonu taekwondocu olduğu ortaya çıktı.

Şehit olan komiser yardımcısı Semih Güzelay 10 yaşında 2003 yılında taekwondoya başladığı, 2014 yılına kadar da aktif olarak spor yaptığı belirtildi. Güzelay, 2007 yılında Avrupa Şampiyonu olarak ay yıldızlı bayrağı göndere çektirmişti. 

'DALGALANDIRDIĞI AY YILDIZLI BAYRAĞA SARILI OLARAK ARAMIZDAN AYRILDI'

Güzelay'dan gelen acı haberin ardından Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin taziye mesajı yayınladı. Şahin yaptığı açıklamada, 'Van’da meydana gelen hazin olay hepimizi derinden yaraladı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Semih kardeşim, genç yaştan itibaren bayrağı için mücadeleye etmeye başlamış, Avrupa şampiyonu olarak gururla zirvede dalgalandırmıştı. Şimdi, o dalgalandırdığı Ay-yıldızlı bayrağımıza sarılı olarak aramızdan ayrılacak. Spor ile büyümüş, vatanına, milletine bağlı bir evladımızı kaybettik. Büyük acı içindeyiz.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal