12.08.2022-22:26 (Son Güncelleme:12.08.2022-22:26)


1

Sperm siparişi verdi

Sperm siparişi verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde yaşayan Skyler, tek başına bir hamilelik süreci geçirme kararı aldı ve internetten sperm siparişi verdi.



2

Çocuk doğurdu

Çocuk doğurdu

Çevresinden hamile kaldığını saklayan Skyler, doğum sürecinde ona destek olacak bir rehberi için 2 bin sterlin ödediğini söyledi ve çocuğunu kucağına aldığındaki sevincini paylaştı.



3

Yaşadıklarını anlattı

Yaşadıklarını anlattı

Skylar, “Her zaman bir kızım olacağını biliyordum ve bir bebek sahibi olmak için 30 yaşıma kadar beklemeyi planlamıştım. Ama 27 yaşındayken bir aydınlanma yaşadım, çocuk sahibi olmak için daha fazla bekleyemedim.“ dedi.



4

İstediği zaman hamile kalabilirdi

İstediği zaman hamile kalabilirdi

İstediği zaman hamile kalacağını bilen Skyler, “Her zaman bir sperm donöründen hamile kalacağımı biliyordum. Kızımı büyütmek veya çocuğumu paylaşmak için başka birine güvenmek zorunda kalmak istemedim.“ dedi.



5

Başkasından hamile kalmak istemedi

Başkasından hamile kalmak istemedi

Skyler, “Kendimden başka kimseden bebek sahibi olmayı asla planlamadım. Her zaman her şeyi kendi şartlarıma göre yapmak istedim” dedi.



6

Hamilelik sürecini anlattı

Hamilelik sürecini anlattı

Hamilelik sürecini anlatan Skylar, “İnternette bana benzeyen, sağlıklı ve yaratıcı bir sperm donörü buldum. Sonra yasal bir anlaşma yaptık ve meni kargoyla bana ulaştı.” dedi.



7

Sperm kargoyla geldi

Sperm kargoyla geldi

Ayrıca, “Soğutucu özelliği olan bir ambalajda geldi. Sonra kendimi yapay olarak dölledim ve inanılmaz kolay bir süreçti. Gebelik testi yaptığımda pozitif olduğunu görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.” sözlerini ekledi.



8

Çevresinden gelen tepkiler

Çevresinden gelen tepkiler

Hikayesini paylaştıktan sonra çevresinden sık sık olumsuz yorumlar alan Skylar, “Hastanedeyken bile kendi başıma doğum yaptığım için yargılandığımı hissettim. İnsanlar bana ‘Bebeğin babası nerede?’ der gibi baktılar. İnsanların bağışçıdan babası olarak bahsetmesinden hoşlanmıyorum, çünkü o değil." Dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR