Daha fazla dayanamayan Buse Varol’dan ayrılık kararı: Evden ayrılıp Balıkesir’e yerleşti

Kardeşini kaybettikten sonra zor günler geçiren Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda boşanmanın eşiğinden dönüştü. Buse Varol’un evi terk ettiği iddia edilirken, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım hayranlarını üzdü. İşte detaylar…

24.05.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-10:03)

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Alişan ve Buse Varol çifti, bir dargın bir barışık ilişkileri ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Taştan’ı kaybeden Alişan, oldukça zor günler yaşadı. Bu süreçte eşi Buse Varol, kendisini biran yalnız bırakmadı. Ancak Alişan’ın tüm ilgisini kardeşinin ailesine vermesi eşi Buse Varol’u rahatsız etmeye başladı. Çift arasındaki ilk kriz, Alişan’ın kızının birinci yaş gününe katılmaması ile başladı. Bunun üzerine ikilinin arası açıldı ve Buse Varol’dan manidar paylaşımlar gelmeye başladı. Bir süre ayrı kalan çift daha sonra aralarında ki sorunları çözdüklerini söyleyerek, sorun olmadığını belirtmişti.

Buse Varol evden ayrıldı

Geçtiğimiz haftalarda Selçuk Taştan’ın eşinin yaptığı sitemli paylaşımlarla tekrar gündeme gelen Buse Varol’un, sosyal medyada eltisini takipten çıktığı ve konuşmadıkları iddia edilmişti. Alişan’ın karısı ve yengesinin arasında kaldığı ve bu sürecin ikilinin arasında yeni bir krize neden olduğu belirtildi. Buse Varl’dan gelen son hamle ise hayranlarının kafasını karıştırdı. 

Buse Varol'dan ayrılık paylaşımı

Balıkesir’e gitti

Sosyal medya hesabını aktif kullanan güzel oyuncu, Balıkesir’den attığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Takipçilerinden gelen sorular üzerine açıklama yapan Varol, dizi çekimi için Balıkesir’e geldiğini belirtti. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal