Dağlık Karabağ'da İşgalden Kurtarılacak Kentlerin Tabelaları Hazır

Azerbaycan, Dağlık Karabağ'da Ermenistan işgalinden kurtarılmaya yakın olan Hankendi ve Ağdam kentlerinin tabelalarını hazırladı.

24.10.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-09:46) Dağlık Karabağ'da İşgalden Kurtarılacak Kentlerin Tabelaları Hazır

Ermenistan'ın 27 Eylül'de başlattığı saldırıların ardından iki ülke arasındaki çatışmalar devam ederken, Azerbaycan ordusu Ermenistan işgali altındaki bölgeleri bir bir kurtarmaya devam ediyor. Azerbaycan, cephedeki operasyonlarını emin adımlarla sürdürürken, yıllardır işgal altında olan bölgelere barış ve huzur götürüyor.

TABELALAR HAZIRLANDI

Kurtardığı kentleri tek tek açıklayan Azerbaycan, bu şehirlerin tabelalarını da hazırladı. Azerbaycan Ordusu, stratejik önemi bulunan iki şehir Hankendi ve Ağdam'ın tabelalarını hazır hale getirdi.

TEÇHİZATLAR İMHA EDİLDİ

Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın operasyonları karşısında işgal ettiği toprakları kaybederken, askeri ve teçhizat yönünden ağır yenilgi almaya devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde bulunan Ermenistan güçlerini ve askeri teçhizatlarının imha edilme görüntülerini paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal