Dağdan kopan kayalar korkuttu: Evlerin yakınlarına kadar yuvarlandılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde dağdan koparak yuvarlanan kayalar, yerleşim yerlerine yakın bölgelerine düşünce yerli halk büyük korku yaşadı.

18.02.2023-11:02 - (Son Güncelleme: 18.02.2023-17:26) Dağdan kopan kayalar korkuttu: Evlerin yakınlarına kadar yuvarlandılar

Deprem felaketinin ardından bu kez de heyelan felaketi korku dolu anlar yaşattı. Antalya’nın Alanya ilçesinin kırsal mahallelerinden birisi olan Gözüküçüklü Mahallesi’nde bulunan Cebeli Reis Dağı’ndan kopan bazı kaya parçaları, dağın eteğindeki evlerin yakınlarına doğru yuvarlandı. 

Dağdan kopan kayalar korkuttu

DHA’da yer alan habere göre; Alanya'nın kırsal Gözüküçüklü Mahallesi'nde bugün öğleden sonra Cebeli Reis Dağı'ndan kopan kayalar, eteklerdeki evlere doğru yuvarlandı. Gürültüyle yuvarlanan kayaları görenler, korkarak kaçtı. Kayaların bir kısmı evlerin yakınlarına kadar gelirken, bir evin de bahçe duvarına zarar verdi.

Antalya Alanya Kaya 

Olay anında bölgede bulunan kadın, çevredekileri kaçmaları konusunda çığlıklarla uyararak, cep telefonuyla o anları kaydetti. Jandarma, doğa olayı olabileceği değerlendirilen durumla ilgili soruşturma başlattı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal