CZN Burak Cristiano Ronaldo ortak mı oluyor? CZN Burak serveti ne kadar? Burak Özdemir kimdir? CZN ne demek?

Türkiye'nin sevilen fenomenlerinden CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir ve ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili bazı iddialar gündemde. İki ismin takipçileri haberlerin detaylarını merakla araştırıyor. Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

28.03.2022-18:15 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-18:15) CZN Burak Cristiano Ronaldo ortak mı oluyor? CZN Burak serveti ne kadar? Burak Özdemir kimdir? CZN ne demek?

CZN Burak'ın restoranları dünyaya açıldıktan sonra Cristiano Ronaldo ile ortak olacakları iddiaları gündeme düştü. İnsanlar konunun detaylarını merakla araştırıyor. Merak edenler için CZN Burak ve Cristiano Ronaldo ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

CZN Burak Kimdir

CZN Burak ve Ronaldo ortaklığı

Sevilen fenomen CZN Burak ve Cristiano Ronaldo ortak oluyor. CZN Burak, Bursa'da katıldığı Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Buluşmaları'nda konuya açıklık getirdi. Londra'da, kasım aylarında bir restoran açacaklarını söyledi. Açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Bu yılın 11. ayında İngiltere'deki yerimizi açıyoruz. Londra'da Cristiano Ronaldo ile ortak yer açıyoruz. Bunu açıklamıyoruz çok fazla. Çünkü açılışta güzel bir sürpriz yapacaktık. Ama aramızda yabancı yok, hep beraberiz.

CZN Burak kimdir

Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk şef ve lokantacı, internet fenomenidir. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya'lı olan fenomen, Hatay Medeniyetler Sofrası zincirlerinin sahibidir. Restoranında Arap ve Anadolu mutfağına ait yemekler müşteriyle buluşturulur. Kameraya karşı gülümseyerek "simelay bae" adıyla tanınmış ve internette fenomen haline gelmiştir. Babası tekstil firması sahibidir ve babasının da desteği ile 2009 yılında ilk restoranını açmıştır. Birkaç sene içerisinde ise farklı şubeler de açarak zincir haline gelmişlerdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal