Cüneyt Özdemir'den FETÖ Açıklaması: Saldırı Altındayım

Gazeteci Cüneyt Özdemir, FETÖ'cüler tarafından tehdit edildiğini söyledi ve "Tümgeneral Cihat Yaycı hakkındaki yorumlarımı bana 'yedireceklerini' söyleyenler, Twitter'a şikayet edenler, dava açma ile tehdit edenler... Vay arkadaş ya." dedi.

18.05.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-13:24) Cüneyt Özdemir'den FETÖ Açıklaması: Saldırı Altındayım

Geçtiğimiz günlerde Tümamiral Cihat Yaycı'nın Genelkurmay Başkanlığı emrine atamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir, tehdit edildiğini açıkladı. 

Konuyla ilgili olarak Twitter'dan paylaşımda bulunan Özdemir, "Türkiye'nin Doğu Akdeniz’de siyaset stratejisini değiştiren, Fetömetreyi icat eden Tümgeneral Cihat Yaycı bir gece ansızın görevden alınır. Mantıklı bir açıklama var mı? Yok. Bir gerekçe var mı? Yok. O zaman soralım; Bu normal mi? Ne iş?" ifadelerini kullanmıştı. 

Yeni bir paylaşımda bulunan Özdemir, FETÖ tarafından saldırı altında olduğunu belirtti ve "Tehdit edenler, hesap soracağını söyleyenler, Tümgeneral Cihat Yaycı hakkındaki yorumlarımı bana 'yedireceklerini' söyleyenler, twitter'a şikayet edenler, dava açma ile tehdit edenler... Vay arkadaş ya... Hey gidi hey!" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal