Cüneyt Dumlupınar: Yeni Stadımızda Kazanmak İstiyoruz

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, yeni stadyumlarında oynayacakları ilk maç olan Altay karşılaşması öncesi gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

17.02.2021-21:09 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-21:09) Cüneyt Dumlupınar: Yeni Stadımızda Kazanmak İstiyoruz

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'de geride kalan 21 hafta sonrasında toplamış oldukları 38 puan ile ligde 4.sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta oynadıkları Adana derbisinde Adanaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir kayıp yaşayan Adana Demirspor,  yeni stadyumlarında oynayacakları ilk maç öncesinde hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Altay maçı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'da Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yapmış olduğu açıklamalarda ;

YENİ STADYUMDA İLK MAÇ ALTAY 

İlk oynadığımız maç final maçı diyorum. Rakiplerimizin analizini yapıyoruz. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Ama hak eden rakiplerimize saygı duyuyoruz. Altay maçı da çok kolay bir maç olmayacak. Onların da galibiyet serisi var. Onlarda çıkış arayacaktır. Ama yeni stadımızda ilk maçımız kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Geçen seneden de Altay’ın bizden götürdüğü çok şey var. Allah nasip ederse cuma günü kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

ALTAY MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Altay maçı bizim için her anlamda çok şey ifade ediyor. Geçen sezon evimizde devreyi bir sıfır önde girmiştik sonra maçı berabere bitirdiğimiz maçta belki o bir puan bizi üst lige çıkaracaktı. Altay’ın bizden götürdüğü çok şey var. Bizim de onlardan alacağımız çok şey var. Allah’ın izniyle cuma günü hak ederek kazanıp yolumuza devam edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal