Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman, nerede defnedilecek? Cüneyt Arkın cenaze töreni detayları

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, bugün 85 yaşında hayatını kaybetti. Sevenleri cenaze töreninin ne zaman düzenleneceğini merak ediyor. Peki Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman, nerede defnedilecek? İşte Cüneyt Arkın cenaze töreni detayları...

28.06.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:13) Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman, nerede defnedilecek? Cüneyt Arkın cenaze töreni detayları

Yeşilçam sinemasında yer aldığı sayısız başarılı yapım ile milyonlarca insanın sevgisini ve saygısını kazanan Türk sinemasının en usta isimlerinden birisi olan Cüneyt Arkın’dan hayranlarını üzüntüye boğacak acı bir haber geldi. Dün gece saatlerinde rahatsızlanarak İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Ulus semtindeki bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Cüneyt Arkın, hastanede yapılan tüm çabalara karşın 85 yaşında hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın’dan gelen ölüm haberi Türkiye genelinde milyonlarca kişinin büyük üzüntüye boğulmasına sebep oldu. Hayranları ise usta ismi son yolculuğunda yalnız bırakmamak için cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı hakkında araştırmalara başladı. Peki Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman, nerede defnedilecek?

Cüneyt Arkın'ın cenazesi ne zaman, nerede defnedilecek?

Cüneyt Arkın’ın cenazesinin ne zaman ve nerede düzenleneceği konusunda henüz elimize bir son dakika bilgisi geçmedi. Usta sanatçıyı son yolcuğuna uğurlamak üzere binlerce kişinin gelmesi ve cenaze törenine katılması bekleniyor.

Cüneyt Arkın cenazesi

Cüneyt Arkın neden öldü?

Cüneyt Arkın’ın kaldırıldığı hastanenin yetkilileri Cüneyt Arkın’ın vefat etmesi konusunda bir açıklama yaptı. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden yetkililer, Cüneyt Arkın’ın kalbinin durması neticesinde geldiği UIus Liv Hospital hastanesinde tüm çabalarının sonuçsuz kaldığını ve oyuncunun hayatını kaybettiğini söyledi. Hastane yetkilileri Cüneyt Arkın’ın ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı dilerken, Arkın’ın neden öldüğü konusunda bir açıklama yapmadı. Cüneyt Arkın’ın yaşlılıktan kaynaklanan bir kalp krizi sebebiyle yaşamını yitirdiği ifade ediliyor. Fakat bu iddia henüz doğrulanmadı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı da Cüneyt Arkın’ı unutmadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı da sosyal medya hesabı üzerinden Cüneyt Arkın’ın vefatı ile ilgili bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Bakanlığın yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Sinemamızın büyük bir çınarını daha yitirmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sahnelerde hayat verdiği karakterleriyle herkesin gönlünde taht kuran büyük usta #CüneytArkın ardında çok büyük bir boşluk bıraktı. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun."

Siyaset dünyasının önemli isimleri, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere pek çok spor külübü ile Türk sinemasının yaşayan onlarca başarılı oyuncusu Cüneyt Arkın’ın vefatı üzerine baş sağlığı mesajı yayınladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal