Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Cüneyt Arkın ölüm sebebi belli oldu mu?

Yeşilçam sinemasının usta oyuncularından Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Sevenleri Cüneyt Arkın’ın ölüm nedenini araştırıyor. Peki Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Cüneyt Arkın ölüm sebebi belli oldu mu? Konu hakkında tüm merak edielnler haberimizde...

28.06.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-09:14) Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Cüneyt Arkın ölüm sebebi belli oldu mu?

Yeşilçam’da sayısız filmde oynayan Cüneyt Arkın’dan hayranlarını yasa boğan haber geldi. Türk sinemasının en başarılı oyuncularından birisi olarak tarihteki yerini alan 85 yaşındaki Cüneyt Arkın, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Sevenleri Cüneyt Arkın’ın ölüm nedenini araştırıyor. Peki Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Cüneyt Arkın ölüm sebebi belli oldu mu?

Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi?

85 yaşındaki usta sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde evinde rahatsızlandığı için Beşiktaş’ın Ulus semtinde bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi gören Cüneyt Arkın’ın durumunu öğrenen eşi Betül Cüreklibatır ve yakın akrabaları hemen hastaneye geldi. Cüneyt Arkın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Cüneyt Arkın

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın, pek çok kült yapımda yer almış ve çok sayıda ödülün sahibi olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal