Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi 29 Ekim'de Açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapımı sona eren Türkiye'nin en büyük kütüphanesinin 29 Ekim'de hizmete alınacağını söyledi.

07.09.2019-15:07 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-15:03) Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi 29 Ekim'de Açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Odunpazarı Modern Müzesi'nin açılış töreninde açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapımı sona eren Türkiye'nin en büyük kütüphanesinin 29 Ekim'de hizmete açılacağını söyledi.

29 EKİM'DE AÇILACAK

"Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisinde ülkemizin en büyük kütüphanesini yaptık. İnşallah 29 Ekim'de bu kütüphaneyi resmen hizmete almayı düşünüyoruz. İstanbul'da da kentin en büyük tarihi eserlerinden biri olan Rami Kışlası'nı kütüphaneye çeviriyoruz.

Televizyondan sinemaya, müzikten bilgisayar oyunlarına dek popüler kültürün bütün alanlarında içerik üretimine ağırlık veriyoruz. Her sene takdim ettiğimiz kültür sanat büyük ödülleriyle ülkemiz kültür sanat erbabına desteğini gösteriyoruz.

Türkiye'nin son iki asırdır siyasi, sosyal, askeri her alanda yaşadığı büyük savrulmaların en tehlikeli fay hattı işte bu noktadır. Kimliğimizi yitirdiğimizde geriye hiçbir şeyimiz kalmaz. Hep söyleriz, insanları diğer canlılardan ayıran doğruyu yanlışı ayırt etme kabiliyetidir. Öyleyse toplumları birbirinden farklı kılan da kendi tarih kültür sanattır. Bugün aramızda olan Japon dostlarımızın da aynı anlayışta olduğunu biliyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal