Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplanıyor! Coronavirüs Tedbirleri Konuşulacak

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplanacak. Toplantının ana maddesi sokağa çıkma yasağı, ekonomik tedbirler ve askerlik terhisleri olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası ulusa sesleniş konuşması yapacak.

13.04.2020-11:16 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-11:33) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplanıyor! Coronavirüs Tedbirleri Konuşulacak

Coronavirüs salgını ülkemizde günden güne etkisini artırırken, yaklaşık olarak 60 bin insan salgından etkilendi. Cumhurbaşkanlığı kabinesi konu üzerine görüşmek üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında telekonferans aracılığı ile toplanacak.

Toplantıda, coronavirüse karşı alınan önlemler, önlemlerin yansıması ve uygulanması ile virüsün ekonomik etkileri ele alınacak. Toplantıda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sunum yapacak.

Toplantının en önemli konularından biri ise sokağa çıkma yasağı olacak. Kabine sokağa çıkma yasağının önümüzdeki günlerde yaygınlaştırılıp yaygınlaştırılmayacağı konusu tartışılacak. Öte yandan hafta sonları yasağın devam etmesi tahmin ediliyor. Kabine alınacak yeni tedbirleri de değerlendirecek.

ASKERLERİN TERHİS VE CELP DÖNEMLERİ DEĞERLENDİRİLECEK 

Ayrıca Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da bir sunum yaparak askerlerin terhis ve celp dönemlerinin ertelenmesine yönelik değerlendirmelerde bulunacak. Hafta içi bu yönde bir karar alınabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal