Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Toplanıyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek. Kabine toplantısında, koronavirüs pandemisi ile alakalı son durum ile yeni önlemler değerlendirilecek.

17.11.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 17.11.2020-10:12) Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Toplanıyor!
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelcek. Kabine toplantısında başta kovid-19 olmak üzere ülke gündemindeki farklı meseleler değerlendirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yapması beklenen toplantıda, koronavirüs önlemleri, artan vaka ile ölüm sayıları ile son durumun değerlendirileceği bekleniyor.

YENİ ÖNLEMLER MASADA

Ara tatile giren okulların tatilin sonrasındaki durumunun da toplantıda gündeme gelmesi beklenirken, vaka sayılarının tekrar artmaya başlaması ile restoranların hizmet saatleri, 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlanması benzeri önlemlerin genişletilip genişletilmeyeceği, aynı zamanda yeni önlemler alınıp alınmayacağı benzeri meselelerin ele alınması öngörülüyor. Yerli aşı çalışmalarında ulaşılan noktanın da toplantının gündem maddeleri arasında olacağı bekleniyor.

Önce yapılan kabine toplantısında kamu ve özel sektörde esnek çalışma sisteminin teşvik edilmesine karar verilmiş, paket servis dışında olmak üzere restoran, lokanta, kuaför, yüzme havuzu, düğün salonu, halı saha, sinema, konser salonu, tiyatro gibi iş yerlerinde hizmetlerin saat 22.00'de biteceği karara bağlanmıştı.

MEHMETÇİK, DAĞLIK KARABAĞ'A GİDİYOR

Kabine toplantısının bir başka meselesi Dağlık Karabağ'daki ateşkes süreci olacak. Ankara'da Rus kurulla gerçekleştirilen müzakereler kabine toplantısında değerlendirilecek.

Bölgeye gönderilecek Türk barış gücü ile alakalı son durum masaya yatırılacak. Kabine toplantısında, Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeler, terör ile mücadele ve turizmde 2021 hedefleri de değerlendirilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal