Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin evlendi! Nikah şahitleri Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan oldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin dünyaevine girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da törene katıldı.

23.07.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-09:47) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin evlendi! Nikah şahitleri Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan oldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin dünyaevine girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da törene katıldı. Çiftin nikahları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın şahitliklerini yaptıkları törenle kıyıldı.

Dünyaevine girdiler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin’in nikahları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın şahitliklerini yaptıkları törenle kıyıldı. İstanbul’da gerçekleşen nikah merasimine çiftin aile yakınları katıldı.

Fuat Oktay ile Hümeyra Şahin'in nişan yüzüklerini de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından takmıştı. Çiftin nikahları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’ın şahitliklerini yaptıkları törenle kıyıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal