Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül ve Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

05.07.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-13:48) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül ile aynı bölgede teröristlerle girilen çatışmada Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit düşen 2 askerimizin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Ailelerine başsağlığı mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül ve Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi. Başkan Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit düşen Özgül ile aynı bölgede teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Bal'ın ailelerine birer mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Ailelerine başsağlığı mesajı

Şehidin vasiyeti yürekleri dağlamıştı

Şehit Uzman Çavuş Enes Özgül, Pençe-Kilit operasyon bölgesine giderken şehit olacağını hissedercesine büyüdüğü yetiştirme yurdundan öğretmenine vasiyetini yazarak, “Ömer hocam kritik bir operasyona gireceğim Pençe-Kilit'te, sizden bir istirhamım şudur. Eğer şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin. Hocam orada büyüyen çocuklar şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hocam ve her zaman sevmeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, hakkım varsa hakkım helal olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal