Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra fiyatlarında indirim yapılacak ürünler belli oldu!

Enflasyon sebebi ile özellikle bu sene marketlerdeki fiyatlar cep yakıyor. Temel gıda ürünlerinde en fazla zamlanan yiyecekler; et, yumurta, süt oldu. Neredeyse her yemekte bulunan ayçiçek yağı, domates, şeker gibi ürünlerin fiyatları da fahiş şekilde yükseliş gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Mutlaka fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun alışveriş yapabilsin." sözünün ardından fiyatları düşecek olan ürünler belli oldu.

10.08.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 10.08.2022-15:28)

Geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, kuzu etine yüzde 25'lik indirim yapıldığını söylemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatından sonra dana eti için de çalışmalar başladı. Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki bazı ürünlerde indirim yapılacak. 

Fiyatı düşecek olan ürünlerin listesi

Hayat pahalılığını ve enflasyonun etkisini azaltmak adına Tarım Kredi Kooperatifleri'ne talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası çalışmalar başladı. CNN Türk muhabiri canlı yayında yapılan çalışmanın detaylarını söyledi.

İlk indirim dana etinde

İlk indirim dana etinde 

İlk olarak dana etine indirim gelmesi bekleniyor. Kuzu etinden sonra dana etine de yüzde 25'lik bir indirim bekleniyor. Sonrasında ise temel gıdalar arasında bulunan yumurta, süt, yağ, şeker gibi ürünlere de indirim yapılacak. Bu sayede marketlerdeki fahiş fiyatların aşağıya çekilmesi hedefleniyor.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal