Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne videolu mesaj: Ekonomiye katkısı 56 milyar dolar!

Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan, videolu mesaj göndererek, THY için iyi dileklerde bulunarak, ülke ekonomisine katkılarını hakkında övünçle bahsetti.

18.01.2024-10:32 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-18:04)

Türk Hava Yolları’nın 2024 yılı için koyduğu hedeflere ulaşmasına yönelik temennilerde bulunan Erdoğan, gönderdiği video mesajla önemli bilgiler paylaşarak şunları kaydetti: "Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda emin ve kararlı adımlarla geleceğe yürüyoruz. Havacılık alanında ülkemizin başarı çıtası giderek yükselmektedir. Türkiye'nin en değerli markası vasfına sahip olmanın yanı sıra, dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu da olan Türk Hava Yolları, ülkemiz ekonomisine katkılarıyla da adından söz ettirmektedir.’’

‘‘THY’nin başarışlarını takdirle karşılıyorum’’

Ayıca video mesajda 2023 yılı rakamlarına göre, Türk Hava Yolları ülke ekonomisine 56 milyar dolarlık katkı yaptığını aktaran Erdoğan, yaklaşık 16 milyar dolarlık hizmet ihracatı gerçekleştirerek zirvedeki yerini koruduğunu ifade etti. Erdoğan tebrik mesajında şu sözlere yer verdi: ‘‘Dünya turizminin parlayan yıldızı Antalya'nın da Türk Hava Yolları'nın güçlü kanatlarından payını alması bizleri memnun etmektedir. Türk Hava Yolları özelinde elde edilen tüm bu başarıları takdirle karşılıyor, mimarları olarak gördüğüm siz kardeşlerimi gönülden tebrik ediyorum."

THY 350 yeni uçak siparişiyle vizyonunu ortaya koydu

THY tarafından 2023 yılının bitimine haftalar kala duyurduğu 350 uçaklık siparişin, gelecek vizyonunun da bir göstergesi olduğunu aktaran Erdoğan, "Bu düşüncelerle bayrağımızı göklerde daha yükseklerde dalgalandırmak için çalışan Türk Hava Yolları ailesini bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Semalarınız açık olsun diyorum’’ şeklinde konuştu.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal