Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikasıyla İlgili Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasının satıldığı şeklindeki iddialarına, 'Satış söz konusu değil, fabrikada çalışan kardeşlerimizin özlük haklarında da hiçbir gerileme yaşanmayacaktır' şeklinde yanıt verdi.

09.02.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-12:32) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikasıyla İlgili Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tuzla Tersanesi'nde Test ve Eğitim Gemisi Ufuk (A-591) Denize İniş Töreni'ninde yaptığı açıklamalarda bulundu.

TANK PALET FABRİKASI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasının satıldığı yönündeki iddialarına karşılık olarak, 'CHP Genel Başkanı yaptığımız onca açıklamaya rağmen bu tank palet fabrikamızın yabancılara satıldığını savunuyor. Tank palet fabrikasının satılması yani mülkiyetinin devri asla söz konusu değildir. Fabrika devlete aittir. Fabrikada çalışan kardeşlerimizin özlük haklarında da hiçbir gerileme yaşanmayacaktır.

Arazideki her türlü taşınmazın mülkiyeti devlete aittir. Alımı yapan firma; yüzde 50'si Katar, yüzde 50'si Türkiye ortaklığı olan bir firmadır. 40-50 milyon dolarlık yatırım yapılmak suretiyle bu fabrika elden geçirilecektir. Fabrikayı çok daha güçlü ve verimli hale getireceklerdir."

Olmadık iftiralarla milletimizin kafasını karıştırmaya çalışanlar en büyük zararı Türk savunma sanayiine veriyor.' ifadelerini kullanarak açıklık getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal