Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sıfır araç alacaklara müjde duyuruldu! Halkbank'ın 84 ay vadeli efsane kampanyası başladı

Sıfır araç almak isteyenlere müjde dolu haber duyuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Halkbank anlaşmalı 84 ay vadeli araç kredisi sunulacağı paylaşıldı.

28.03.2024-09:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-11:13) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sıfır araç alacaklara müjde duyuruldu! Halkbank'ın 84 ay vadeli efsane kampanyası başladı

2024 yılında sıfır aracım olsun diyenlere müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyuruldu. Efsane kampanya geri döndü! Halkbank tarafından 84 ay vadeli şekilde sıfır araç kredisi sunulacak. Uygun faiz oranlarıyla araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için başlatılmış olan bu Halkbank araç kredisi kampanyasıyla vatandaşlar rahat rahat kredilerini ödeyebilecekler. İşte Halkbank tarafından sunulan 84 ay vadeli taşıt kredisini detayları…

Halkbank 84 ay vadeli taşıt kredisinin başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günler içerisinde yeni bir açıklama yaparak; “Ticari araçlara erişim imkanlarını bir hayli kolaylaştırdık. Bugün de buradan farklı bir müjdeli haber vereceğim. Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisi sunulacak.” sözlerini dile getirerek 84 ay vadeli şekilde taşıt kredisi imkanını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sıfır araç alacaklara müjde duyuruldu! Halkbank'ın 84 ay vadeli efsane kampanyası başladı

Bu kredi sayesinde 2024 yılında taşıt sahibi olmak isteyen ancak faiz fiyatlarından kaynaklı kredi çekemeyen vatandaşlar, uygun fiyatlarla taşıt kredisini alabilecekler. Sunulan taşıt kredisi ticari faaliyetlerde kullanılacak olan 0 km kamyonet, Otomobil, minibüs, kamyon, otobüs, midibüs bu ve benzeri araç alımlarına yönelik 84 ay kredisi sunulacak. Aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleri ile sunulacak olan bu kredi 1.500.000 TL ve üste limitli krediler için geçerli olacak. 

84 ay vadeli taşıt kredisi nasıl çekilir?

84 ay vadeli taşıt kredisine başvuracak olan vatandaşlar, Halkbank şubeleri üzerinden başvurularını eksiksiz şekilde gerçekleştirebilecekler. Yaptıkları iş için araç almak isteyen esnaflar, Halk Bankası’nın sunmuş olduğu bu kredi fırsatı ile 84 ay vadeli dışı faizli taşıt kredisinden yararlanabilecekler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal