Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selda Bağcan'a İcraatlı Yanıt! Sanatçıları Unutmadı

Sözde sanatçı Selda Bağcan, katıldığı bir televizyon kanalında devlete sitem etmişti. Taşların yenilmediğini, hizmet ve yollar yapılacağına sanatçılara destek olunması gerektiğini belirtmişti.

04.06.2021-18:31 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-19:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Selda Bağcan'a İcraatlı Yanıt! Sanatçıları Unutmadı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun zamandır tedbirler kapsamında konserlere ara verildi.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerde müzisyenlerin sorun yaşamaması için farklı destek paketleri açıklanırken, hükümetin bu konuda yetersiz kaldığını savunan isimler de vardı.

Bunlardan biri de Sanatçı Selda Bağcan oldu.

Selda Bağcan, Oda TV'ye yaptığı açıklamasında tüm paraların yollara ve köprülere yatırıldığını insanlara yatırım yapılmadığını ifade etti.

TAŞLAR YENMİYOR

Selda Bağcan, ''Tüm bu paraları betona, yollara, köprülere dökeceğinize insanlara yatırım yapın, çünkü taşlar yenmiyor. İnsanlarınıza baksaydınız hele ki şu dönemde. Herhalde bu yaz Temmuz’dan itibaren konserler başlayacak diye umut ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Herhangi devlet yetkilisi tarafından bir açıklama ve yardım yapılmadığını ifade eden Selda Bağcan'a en güzel yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Zonguldak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''MFA Kocayusuf Maske Fabrikası Açılış Töreni''nde önemli açıklamalarda bulundu. Burada çifte müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 bin sanatçıya 250 milyon TL'ye ulaşan destek verileceğini açıkladı.

31 BİN SANATÇIYA 250 MİLYON LİRAYA ULAŞAN DESTEK

Sanat camiası için harekete geçtiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Salgının yol açtığı kısıtlamadan dolayı zorlu günler geçiren sanat emekçilerimize sahip çıkıyoruz. 31 bin sanatçıya 250 milyon liraya ulaşan destek vereceğiz.''

Tiyatro sektörü ve emekçilerine de güzel haberi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Tiyatro sektörümüze de 25 milyon lira tutarında turne desteği sağlayacağız.'' 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal