Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun mitinginde CHP açıklaması: “Birbirlerini hançerlemekten çekinmiyorlar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun mitinginde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP’deki iç savaşa dikkat çekerek, “Birbirlerini hançerlemekten çekinmiyorlar”. dedi İşte detaylar…

15.02.2024-15:03 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-15:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Samsun mitinginde CHP açıklaması: “Birbirlerini hançerlemekten çekinmiyorlar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting programında bugün Samsun’daydı. Kendisini bekleyen kalabalığı selamlayan Başkan Erdoğan, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. CHP’de yaşanan istifalar ve iç karışıklık hakkında değerlendirmelerde bulunan Erdoğan,"Kendi aralarında öyle bir çıkar çatışmasına tutuşmuş durumdalar ki, ülkenin geleceğine dair, ne programları, ne hayalleri ne de projeleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek. Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan, hançerlemekten dahi çekinmiyorlar." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sözlerimin başında, Erzincan İliç'te özel bir şirkete ait maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında, yaralanan işçilerimize geçmiş olsun diliyorum. 9 işçimiz toprak altında kaldı, binlerce kişi bölgede arama kurtarma faaliyetlerine destek veriyor. İşçilerimizin konteyner ve araç içerisinde olmaları kendilerine canlı ulaşma ihtimalimizi artırıyor.

Marmara'da bir kargo gemisinin fırtınadan dolayı battığını öğrendik. Bu kardeşlerimizin kurtulması için çalışmalarımız devam ediyor. Erzincan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Bugün bir kez daha Samsun'da sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Mayıs ayında cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yüzde 62 oyla şahsıma ve cumhur ittifakına teveccüh gösterdi. İnşallah Samsun 31 Mart'ta büyükşehir ve ilçeleriyle cumhur ittifakının yanında yer alarak yeni bir destana imza atacak. 31 Mart'ta bu şahlanışın en güçlü hissedildiği yer yine Samsun olacaktır.

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir.

CHP'liler birbirlerini hançerlemekten dahi çekinmiyor

Tek parti dönemi alışkanlığıyla milleti tıpış tıpış sandığa gidip oy veren olarak CHP, yine aynısına devam ediyor. Kendi aralarında öyle bir çıkar çatışmasına tutuşmuş durumdalar ki, ülkenin geleceğine dair, ne programları, ne hayalleri ne de projeleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek. Bu uğurda birbirlerine çelme takmaktan, hançerlemekten dahi çekinmiyorlar.

Şahsımın İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği dönem karşılaştığımız manzaraya kelimeler yetmez. İstanbul, çöp, çamur çukur içerisindeydi. Bugün de CHP'nin ideolojik istismarı nedeniyle şehirlerimizin içler acısı hali ortadadır.

Mayıs seçimlerinde bu habis zihniyetin ülkemize musallat olmasının önüne geçmiştik. 31 Mart'ta da aynı müjdeyi alacağımıza inanıyorum. Samsun yol açıcı vasfıyla öne çıkmış bir şehirdir. Bu seçimlerde de sizden aynı liderliği bekliyoruz. Sizlerden tekrar destek istiyoruz. Sandık başına gittiğimizde vuracağınız mühürle çocuklarınızın geleceğini de belirleyeceksiniz. Şehirlerimizi altyapısıyla üstyapısıyla güçlendirerek çocuklarımıza daha güzel bir vatan bırakmak boynumuzun borcudur.

İnsanları hayallerine kavuşturmak inşallah bize nasip olacaktır.

Bizi bugüne kadar hiç yolda bırakmayan Samsun'a güveniyoruz.

AK Parti gerçekleştirdiği demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla, cumhuriyetimize en çok katkı veren partidir. Eser konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. Bizimle yarışacak kimse çıkmadı.

Kendi heybeleri boş olacaklar, bizim yaptıklarımızı değersizleştirme yarışında. Bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyorlar. Türkiye bu kısır siyaset anlayışının acısını cumhuriyetin ilk asrında çekti. Darbeyle, terörle milletimizi mutsuz etti. Biz yarım asra yaklaşan siyasi hayatımızın son 30 yılını şehirlerimize ve ülkemize hizmetle geçirdik. Biz size inanıyoruz. Size güveniyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Samsun'dan bir başka ses çıkacak.

Samsun'a son 21 yılda güncel rakamlarla 181 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. İkinci devlet üniversitesini açtık. Toplam 102 adet spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımlarda 9 milyar tutarında kaynakla destek olduk. 2943 yataklı 24 hastanenin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisi yaptık. 5 sağlık tesisimizin inşaatı sürüyor. Şehir hastanemizi bu yaz hizmete sunacağız. 11 bin 265 konutu hak sahiplerine teslim ettik.

Samsun il sınırları içerisindeki demiryolu hatlarının tamamını yeniledik.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal