Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan oy sayımı açıklaması: Şimdi sandıklara sahip çıkma vakti

Seçimler için oy verme işleminin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam." ifadelerini kullandı.

14.05.2023-17:24 - (Son Güncelleme: 14.05.2023-21:55)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt genelinde oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, ‘’Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti.’’ ifadelerine yer verdi.

Şimdi sandıklara sahip çıkma vakti

AA’ya göre; Erdoğan, paylaşımında, "Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önceki seçimlerin aksine seçim sonuçlarını İstanbul yerine Ankara'dan takip edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal