Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Mesajlar

FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yakınlarını şehit veren aileler, Antalya'da kamp yaptı. G20 zirvesi nedeniyle Arjantin'de olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise şehit ailelerine bir mesaj gönderdi.

03.12.2018-09:09 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-09:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Mesajlar

FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yakınlarını şehit veren aileler, Antalya'da kamp yaptı.  G20 zirvesi nedeniyle Arjantin'de olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise şehit ailelerine bir mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yapılan kampın bu yıl ikincisi düzenlendi.

15 Temmuz Derneği'nin düzenlediği kampta şehit ailelerinin, farklı etkinlikler ve imkanlarla yaşadıkları zorlu süreçlerden uzaklaştırılmasının amaçlandığı kaydedildi. "Birlikte Büyük Bir Aileyiz" temasıyla yapılan programın açılışına Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı. Etkinliğin ikinci gününde 15 Temmuz gecesi ağabeyi şehit düşen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da diğer şehit yakınlarıyla buluştu. Buluşmada zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, şehit çocukları ise eğlenceli anlar yaşadı.

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik'in okuduğu mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bedenen sizlerin yanında bulunamasam da, ruhen, kalben ve dualarımla 15 Temmuz gazilerimiz ile şehit yakınlarımızın yanında olduğumu bilmenizi istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz gecesi varlığına, bağımsızlığına ve demokrasisine kast eden hainleri hukuk önünde hak ettikleri cezaya çarptırmakta kararlıdır. Nitekim şimdiye kadar mahkemelerimiz FETO terör örgütüyle irtibat ve iltisaklı bulunanlar ile 15 Temmuz darbe teşebbüsüne katılanlar hakkında verdiği kararlarını açıklamaya başlamıştır. İlk günden itibaren hassasiyetle takip ettiğimiz, başta FETÖ'cülar olmak üzere belli çevrelerce sabote edilmesine fırsat vermediğimiz bu zorlu süreci, inşallah sizlerin de desteği ile milletimizin vicdanını rahatlatacak bir şekilde hitama erdirmek istiyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal