Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net mesaj: “Biz bitti demeden bitmez”

AK Parti Grup Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara cevap vererek “Biz bitti demeden bitmez” dedi. İşte detaylar…

17.04.2024-15:07 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-15:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net mesaj: “Biz bitti demeden bitmez”

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçim sonrası kritik değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Kimse heveslenmesin. Şunu herkes görsün ve bilsin ki biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Medyadan, sosyal medyadan, televizyon ekranlarından AK Parti'ye ayar vermeye çalışanlara kesinlikle rıza göstermeyiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

İman varsa imkan var dedik, Allah büyüktür dedik, en hüzünlü anlarımızda Allah'ın yardımı yakındır dedik. Her seferinde düştüğümüz yerden doğrulduk, kalktık ve yolumuza kararlılıkla devam ettik. Şimdi bakıyorum AK Parti'nin son yerel seçimde aldığı oy oranları üzerinden bir taraf sevinç çığlıkları atıyor, bir taraf olumsuz karamsar bir tablo çiziyor, teşkilatlarımızın moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüyor.

“Biz bitti demeden bitmez”

Şunu çok net ifade etmek isterim. Bunlar AK Parti'nin nasıl bir parti olduğunu anlamamışlar. Bunlar, nereden nasıl geldiğimizi, nereye yürüdüğümüzü anlamamışlar. Bu hareketin kökleri çok derinde ve ufku çok geniş bir hareket olduğunu kavrayamamışlar. Şunu herkes görsün ve bilsin. Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir.

Biz bu ülkenin en dinamik partisiyiz. Heyecanımız ilk günkü gibi dipdiri. Biz üye sayısı itibarıyla Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Her alanda muazzam bilgi birikimine, tecrübeye sahibiz. Biz seçmenin mesajını okuruz, doğru okuruz, gerekeni yaparız. Arızaları düzeltir, eksikleri giderir tekrar yola koyuluruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Grup Toplantısı

Ak Parti'ye ayar vermeye çalışanlara kesinlikle rıza göstermeyiz

Kimse sevinmesin, kimse umutlanmasın, kimse farklı hevesler peşinde koşmasın. Biz buradayız. Bu seçim sonuçlarını bir fırsat bilerek AK Parti'yi yıpratmaya, AK Parti'nin dengelerini bozmaya kalkışanları da gayet iyi biliyoruz, gayet iyi görüyoruz. Eleştiri tamam, özeleştiri tamam ama AK Parti'yi özellikle fedakarlık abidesi olan AK Parti teşkilatını eleştiri ya da özeleştiri maskesi altında hırpalamaya kalkışanlara da asla müsaade etmeyiz. Medyadan, sosyal medyadan, televizyon ekranlarından AK Parti'ye ayar vermeye çalışanlara kesinlikle rıza göstermeyiz. Milletimiz dışında hiç kimsenin yönlendirmesine ihtiyacımız yok. Partimizin ilgili kurulları her türlü detayı değerlendiriyor. Buradan muhalefete de ekmek çıkmaz.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal