Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fahiş Fiyatlandırmaya Yönelik Açıklama

Hz. Ali Camii'nde cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sıralar gündemi en çok meşgul eden fahiş fiyat uygulamalarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29.01.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-15:44)

Cuma çıkışı gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi meşgul eden ve vatandaşın isyan etmesine neden olan fahiş fiyatlandırmalara yönelik önemli ifadeler kullandı.

Son zamanlarda gündemden düşmeyen fahiş fiyatlandırmaya yönelik alınan önlemleri aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

''Gerek okullarla alakalı, gerek restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya ister istemez gayret ettik. Bu konuda şu anda lokantalarımızı vs. biraz gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Şu anda küçük esnafımızı yalnız bırakamayız. Onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz.''

''Vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz" "Bu süreç içerisinde maalesef özellikle de esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içinde. Önümüzdeki bir 1 ay içinde biz bu işi çok daha kontrollü yürüteceğiz. Vatandaşın bu noktada ezilmesine tahammül edemeyiz. Esnafa sesleniyorum. Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal