Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ Depremine Yönelik Değerlendirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti İl Başkanları Toplantısı'nda, "Elazığ ve Malatya'da can kaybına yol açan depremi yaşadık. Hastanelerimizde 48 kişinin tedavisi sürüyor, hayati tehlikesi olan yok. " diye konuştu.

31.01.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-12:47)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti İl Başkanları Toplantısı'nda, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depreme yönelik önemli açıklamalar kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamları şöyledir:

"Elazığ ve Malatya'da can kaybına yol açan depremi yaşadık. Hastanelerimizde 48 kişinin tedavisi sürüyor, hayati tehlikesi olan yok. Deprem bölgesinde yaklaşık 25 bin çadır kuruldu. Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahelesini bu depremde yürüttük.

Deprem için topladığınız paraları nereye harcadınız diye utanmadan soruyor. Yerine gittiği gibi biz milli bütçeden harcamalar yaparak oraları ayağa kaldırdık. Van'da Edremit diye bir ilçe var, sorun bilmez.

Orayı adeta biz denize nazır bir ilçe olarak inşa ettik. Bingöl depremenin hemen ardından deprem bölgesindeydik. Orada da süratle bugünkü Bingöl'ü inşa ettik. Bunun bundan haberi yok. Nereye harcadığımızı soruyor. Git yerinde gör neler yaptığımızı."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal