Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Saygısızlık! CHP'liler, TBMM'de Kavga Çıkardı

TBMM'de hafta sonu devam eden görüşmelerde yine kavga çıktı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saygısızca ifadeler kullandı.

26.12.2020-18:41 - (Son Güncelleme: 26.12.2020-18:42) Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Saygısızlık! CHP'liler, TBMM'de Kavga Çıkardı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen dernek ve vakıflara kayyım atanmasının önünü açan maddeler de içeren "Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifi" görüşmeleri sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin sözleri AK Parti sıralarından tepki gördü. İki parti arasındaki söz dalaşı önce arbedeye sonra da kavgaya dönüştü.

Gerçekleşen olaylar sonrasında Mecliste oturumu yöneten Süreyya Sadi Bilgiç, oturuma ara verdi. Dakikalarca süren arbedede koronavirüs önlemleri, maske ve mesafe de unutuldu.

'MECLİS BAŞKANVEKİLİ OLAYLARA TEPKİ GÖSTERDİ'

Gerçekleşen arbedenin ardından açıklama yapan Meclis Başkanvekili Bilgiç, 'Tatsız, istenmeyen hadiseler yaşandı. 83 milyon vatandaşımıza karşı hoş olmadı. Birbirimize hakaretten kaçınmamız gerekiyor. Meclis çalışmalarını sokağın normları ile yürütemeyiz. İstenmeyen olaylar, fiziki müdahalelere varan olaylar oldu. Bunlar hoş değil. Burada bize düşen aklıselimi ve sağduyuyu hakim kılmaktır' sözleriyle oturumu açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal