Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ya Teslim Edin, Ya da Suçlu İadesi Beklemeyin!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, ülkenin , ulusal ve uluslararası meselelere dair önemli açıklamalar yaptı.

30.10.2019-14:27 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-14:47)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, ülkenin , ulusal ve uluslararası meselelere dair önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalar tam olarak şöyledir:

"YA TESLİM EDİN, YA DA SUÇLU İADESİ BEKLEMEYİN"

'Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen diğer tasarı Barış Pınarı Harekatı bahanesiyle ve ipe sapa gelmez iddialarla şahsıma, aileme, bakanlarıma yaptırım uygulanması talebiyle ilgilidir. FETÖ'nün yıllarca piyasada dolaştırıldığı iddialara dayandırılan ve hiçbir tutarı olmayan bu tasarıyı da şiddetle reddediyoruz.

Amerika, bir FETÖ'ye mahkum olacak kadar küçüldü mü? Kalkıp da 400 dönüm arazi tahsis ettiğimiz bu adamın Adalet Bakanlığımız 90 koli suç raiyası gönderdi. İnceleyin. Bakmıyorsunuz terörist başını ülkenizde saklıyorsunuz. Bu sizin özel olarak değerlendirme noktasında kullandığınız bir namivela mıdır. Bundan size bir fayda gelmez. Ya bunu bize teslim edeceksiniz, ya da bizden suçluların iadesi konusunda bir iade beklemeyin.' 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal